Buszok

A városi és távolsági buszok napi 24 órás szolgálatban dolgoznak heti 7 napon. Ebből kifolyólag a jó karbantartás életbevágóan fontos. A gépkocsivezetők cseréje, a szoros időbeosztás, a magas környezetvédelmi követelmények és a vegyes összetételű flották megkövetelik a karbantarás egyszerűsítését, maximális felgyorsítását, kiküszöbölve az emberi hiányosságokat.

 

Groeneveld kimondottan a buszoknak fejlesztett alkalmazásait már 40 éve a legmagasabb követelményeknek állítja elő. Ezek a rendszerek - más eszközök mellett - ellenőrzik és karbantartják a motorolajszintet, védik a számos kenési pontot, így Ön folyamatos és környezetbarát kontroll kap a flottáról, a legegyszerűbb módon. Ez maximális eredmény minimális befektetés mellett.

>>Bővebben..<<


Hosszabb élettartam

A Groeneveld megoldásai a leghosszabb élettartamot biztosítják a flották számára. Mivel Ön a legjobb flottát választotta, így optimálisan a legjobb megtérülést várja el a hosszú élettartam mellett. Az Oilmaster automata motorolaj menedzsment rendszer befektetése vagy az automata zsírzás alkalmazása biztosíthatja a legalacsonyabb üzemeltetési költségeket, a legmagasabb kényelmet és a jó vállalati image-t.

Az Aktív biztonsági rendszerek, a Greensight verziói is kiemelkedő szerepet játszanak a biztonságos üzemben és az optimális vállalati megítélésben. Ez a járműveknek szóló biztonsági rendszer, kamerákkal és ultrahangos szenzorokkal jelentősen megnövelik a közlekedés biztonságát az utakon, vagy munkaterületeken, lecsökkentve a veszélyét a járművek károsodásának vagy személyi sérüléseknek.

 

 

>>Referenciáinkat itt olvashatja<<
Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

Termékeinkkel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan karban tarthatja a flottáját, ami megóvja Önt a felesleges leállásoktól vagy kiesésektől. A környezetbarát megoldások csak minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használnak fel. Ez nem csupán időt, hanem jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Megoldások a jelennek és a jövőnek!