Outset T1 - A kézzel fogható technológia!

Az Outset T1 a legfejlettebb piacon lévő vezeték nélküli teherautó mérleg, ipari járművekre tervezve, többek közt nyerges vontatók és pótkocsis vontatk részére. A T1 rendszer Bluetooth-alapú kommunikációt létesít minden TX2 vevőegységgel (melyek a légrugókra vannak szerelve), illetve a kézi vezérlőegységgel (amely akár a saját telefonja vagy táblagépe is lehet!) a rendszer saját applikációjával. A T1 lehetővé teszi a töltési súly valós idejű ellenőrzését, beleértve a tengelyek összterhelését, a teljes nettó és bruttó súlyt bármely légrugós felfüggesztésű járművön.

Miért ajánljuk a T1-et?

- Folyamatos mérést biztosít a rakodási folyamat alatt

- Teljesen vezeték nélküli rendszer

- Standard, dupla nyomásszenzorokkat alkalmaz

- Bármely Android 4.3 (vagy régebbi) rendszerű eszközről vezérelhető, így kényelmesen magunknál tarthatjuk!

- Szabad csatlakozási lehetőséget biztosít különböző típusú pótkocsik között

- Belső memóriába minden kalibrációs adat és járműazonosító tárolható

- Önállóan felszerelhető, átszerelhető és kalibrálható,

- Opciósan csatlakoztatható hozzá Bluetooth nyomtató

Outset LANX EVO - Technológia az "almásoknak" is!

Az okostelefonok megjelenésével a mobilalkalmazások térhódítását kihasználva kínálja az Outset a LANX EVO innovációját az ipari járművek fedélzeti mérlegeinek világában. A Smart Box Wi-Fi csatlakozással kommunikál a felhasználó Iphone vagy Ipod Touch készülékével az AppStore-ról ingyenesen letölthető LANX EVO App-on keresztül. Minden mérési adat valós idejű és pontos információt szolgáltat az alkalmazáson át tengelyről tengelyre, nettó, bruttó és részmérési adatokat beleértve minden járművön. A LANX EVO lehetővé teszi további applikációk telepítését is, hogy minden ügyfél személyreszabva használhassa.

LANX WL - Wireless technology

Az Outset legújabb technológiája, a vezeték nélküli (Wireless) LANX WL vezérlőpanele közvetlenül a vezetőfülkébe szerelve biztosít valós idejű, nettó, bruttó és résztömegmérést pótkocsikon és vontatófutóműveken, ezen kívül túlterhelés figyelmeztető hangjelző berendezéssel is felszerelt.

A LANX WL variálható vezeték nélküli szenzorokkal működik, amely a gépjármű futóművére/felfüggesztésére van csatlakoztatva és alfanumerikus kijelzővel rendelkezik, mely minden mérési információval ellátja a vezetőt.

Ez kifejezetten olyan felhasználóknak készült, akik hitelesíthető mérleggel szeretnék felszerelni flottájukat egy igazán kedvező áron, mivel a rendszer a vártnál is hamarabbi megtérülést mutat, mivel a pontos súlyadatok lehetővé teszik a szállításiidő és -költségek optimalizálását.


Működése

A vontató hátsó (1) és a pótkocsi (2) pneumatikus felfüggesztéseire szerelt vezeték nélküli digitális érzékelők figyelik és rögzítik a nyomásváltozást a töltés alatt, párhuzamosan adatot szolgáltatva a LANX WL vezetőfülkébe szerelt vezérlőegységébe. A szenzorok kizárólag pneumatikus csatlakozást igényelnek, önműködően egy rádió transzmitterrel kiegészítve, mely nem igényel vezetéket.

A LANX WL egy újgenerációs fedélzeti mérleg  kifejezetten haszongépjárművekre fejlesztve és mondhatni "kötelező" tartozéka azoknak a felelős sofőröknek, akik minden körülmények között kézzel fogható és pontos súlyadatokkal szeretnének rendelkezni szállítmányukról.

A vezeték nélküli szenzoros rendszer legnagyobb előnye, hogy gyors és egyszerű telepítése, ami megspórólja a felszerelési és karbantartási költségeket, mivel nincs probléma a kábelekkel. Ezért egy ún. "Szereld magad" csomagban tudjuk biztosítani.
Outset LANX 2.0  Teherautómérleg

A LANX 2.0 teherautómérleg vezérlőegysége a vezetőfülkében van elhelyezve, ahol azonnal és folymatosan jelzi a töltési súlyt. Az adatokat tengelenként jeleníti meg nettó, bruttó vagy részadatként. A LANX 2.0 digitális érzékelőkkel működik, melyek a jármű felfüggesztéseire vannak rögzítve, kijelzik az összes mérérsi információt gombnyomás nélkül. Extra funkcióként nyomtató csatlakoztatható hozzá, mellyel ki tudjuk nyomtatni a szükséges információkat.


- Kényelmes mérés-nyomonkövetés a töltés közben

- Mindig kéznél van és magunknál tarthatjuk bárhol

- Kiegészítő alkalmazások széles választékban

- Terhelési információk és nyomtatás funkció

- Átszerelhető rendszer

- Korlátlan számú pótkocsik és félpótkocsik kezelése
Kapcsolat