Az Evobus a Groeneveld OilMastert választotta Mercedes-Benz Citaro G BlueTec® Hybrid buszaihoz

Az Evobus a Groeneveld OilMaster automata olajszint szabályzóját választotta alapfelszerelésként a Mercedes-Benz Citaro G BlueTec® hibrid buszokhoz. A hibrid sorozat dízel motorja a generátornak szolgáltat ideiglenes hajtást, nem állandóan működik. Az OilMaster így évek óta hatékony működést biztosít és megkönnyíti az autóbuszvezetők napi munkáját, mivel nincs szükség manulális ellenőrzésre.

>>A teljes cikket itt olvashatja<<

 

Az Otokar a Groeneveld OilMastert gyári felszerelésként biztosítja városi buszaihoz

Az Otokar török közlekedési vállalat úgy döntött, gyári felszerelésként biztosítja a városi buszokhoz az OilMaster automata olajszint menedzsmentet. Később Bursa 2,5 millió főt számláló városa - ami egyben Törökország 4. legnagyobb városa - is úgy döntött, hogy új buszait már OilMaster-rel felszerelve rendeli forgalomba.

>>A teljes cikket itt olvashatja<<

 Société de transport de Montréal a 2000. busza Groeneveld automata

zsírzórendszerrel állt forgalomba

Société de transport de Montréal (STM) a legjobb közlekedési társaság címet nyerte Észak-Amerikában, nemrégiben a 2000. buszt állította szolgálatba, amely a Groeneveld SingleLine automata zsírzórendszerével lett ellátva.

>>A teljes cikket itt olvashatja<<VDL buszok Dubaiban - OilMasterrel felszerelve

A VDL holland busztársaság 2009 nyarán egy jelentős megrendelést kapott: 518 városi buszt igényelt az RTA (Közlekedési Hatóság) Dubaiba. A buszokhoz a Groeneveld biztosította az OilMaster automata olajszint szabályzókat.

>>A teljes cikket itt olvashatja<<

 

  

Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

A Groeneveld termékeivel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan

karban tarthatja a flottáját, ami megóvja önt a felesleges

leállásoktól vagy kiesésektől. Ezek mellett segít Ön együttműködik a környezetvédelemben, mert csak a minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használja fel. Ez nem csupán idő, de jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Groeneveld megoldások a jelennek és a jövőnek!