A WESTWEIGH CBC & CBC-M integrátorok (mérőegységek) szállítószalagokhoz (szalagmérleg)


A legnagyobb gyártók által forgalmazott szalagmérleg

szalagmérleg - crc integrátor


A CBC integrátorok a szállítószalagok folyamatos mérésére lettek kifejlesztve. Az integrátor akár különálló egységként (pl. egy korábbi mérőrendszerbe illesztve), akár komplett mérőrendszerként tudjuk biztosítani. A CBC rendszer szinte minden új, vagy korábbi (használt) alkalmazáshoz illeszthető, telepíthető. 

Mérőpad és mérőcellák

A digitális mérőcellákat tartalmazó mérőpad a legpontosabb mérésre alkalmas. Ezt az elemet helyezzük be a szállítószalag vezetőgörgő sorába, vagy egy meglévő elem kiváltásával, vagy az mellé építve. A padra felszereljük az eredeti görgőket, így a konstrukciót tekintve a szalag teljesen megegyezik a gyári kivitellel.

mérőpad és mérőcella

A mérőcellák elhelyezése egyedi, Westweigh szabadalom, így a mérési pontosság kiemelkedő, a legmagasabb kategóriába esik.

A robosztus és jól kidolgozott anyag hosszú távon, szinte meghibásodás nélkül képes évtizedekig üzemelni.                                                  

Szalagsebesség-mérő A szalagsebesség mérő egység 6 kg-os görgő-egysége, illetve a beépített pozíció-jeladó nagy pontossággal méri az aktuális szalagmozgást. A terhelés hatására, illetve a gumiheveder állapotának függvényében változó sebességet körkörösen 16 db szenzor érzékeli nagy felbontással.

- Szalag Sebesség Vezérlés / Szalagcsúszás ellenőrzés

mérlegtechnika - szalagmérleg


Számos eszköz létezik már a szalagok sebességének és csúszásának kontrollálására. Néhány szenzor a visszatérő-szalag tiszta oldalának mérésére, némelyek a meghajtó tengelyre lettek tervezve. A vezérlőegység tartalmazza a tápegységet, és a mikroprocesszoros elektronikát, amely a legtöbb alkalmazáshoz adoptálható.
Kapcsolat