SingleLine - A 0-zsír rendszer


Az egyvezetékes, NLGI-0 zsírral működő SingleLine automata zsírzó elektromos vagy pneumatikus szivattyúval működik.  A Groeneveld a SingleLine rendszer egy speciálsi kivitelben gyártja a teherautók, buszok, targoncák és számos más alkalmazás számára. A rendszer minden kenési pontot egyidejűleg zsíroz a megfelelő pillanatban, korrekt és megfelelő zsírmennyiséggel. A hagyományos kézi zsírzással ellentétben, a létfontosságú kenési pontok, mint például a királycsap, állandóan megfelelően zsíros marad, így a nedvesség, homok vagy szennyeződés távol marad a súrlódó felületektől. Ezzel minimálisra csökken az alkatrészek kopása, ami jelentős költésget takarít meg a tulajdonosnak.

 Az automata kenés előny időben egyre előtérbe kerül, nincsenek etra szerviz-leállások, csökken a kopás, a javítási költségek és jelentősen nő a jármű üzembiztonsága. Továbbá, a SingleLine szivattyú alapfelszereltsége a követőlemez is, amely a tartályban a zsír fedi le, védi meg.


 

Követőtányér-rendszer

 A standard felszereltségű követőlemez a zsír tetején "úszik", követve a fogyási szintet. Megvédi a zsírt az oxidációtól, lehúzza a tartály szélére tapadó kenőanyagot, jó láthatóságot biztosítva a zsírszint ellenőrzéséhez. Ezáltal, mint a Twin szivattyú esetében is, kiválóan alkalmas élelmiszeripari kenőanyagok adagolására is.


 Professzionális felszerelés

 A Groeneveld automata zsírzók kulcsfontosságú előnye, hogy az installációs kittek jármű/gépspecifikusak, pontosan az adott járműhöz illeszkednek, a megfelelő kenési pontokat látják el. A Groeneveld szakemberek gyorsan felszerelik a rendszereket, vagy instrukciókkal segítik saját szervizcsapatuk munkáját.

 


>>SingleLine műszaki információk<<