A OnePlus automata zsírzók számos területnek lett kifejlesztve, ott ahol szükség van egy gazdaságos és biztonságos kenési megoldásra a korszerű közúti járművek, kisebb munkagépek vagy ipari berendezések, esetleg targoncák és utcaseprő gépek automata zsírzásában.

 Ezzel a kiemelkedő ár-értékarányú megoldással, s a kompromisszumok néküli minőséggel és megbízhatósággal, a OnePlus az legszélsőségesebb zsírzási követelményeket is teljesíteni képes minden kisgépen, vagy járművön. Az automata zsírzó, mind a közúti járművek, buszok, mind a kisgépek vagy ipari berendezések esetén rendkívül gyorsan megtérül, hiszen a pontos, kis adagolkban történő zsíradagolás biztosítja a maxiális kenési hatásfokot, minimális kenőanyag felhasználás mellett. Az előny: lecsökkenő karbantartási költségek, kevesebb állásidő és kiemelkedő élettartam a gép minden komponensének.

 Praktikus és kezelőbarát koncepció

 A kompat OnePlus szibattyú egy kimenettel rendelkezik. Ez a kiement csatlakozik a progresszív adagoló blokkokhoz, melyek a kenési pontokhoz vannak csatlakoztatva. A zsírmennyiség és a kenési ciklusok egyszerűen beállíthatóak a vezérlő forgókapcsolóin. A beépített nyomásindikátor jelzi vizuálisan a kezelőnek a megfelelő kenést, és
a biztonságos üzemet. A zsírtartályok 2 vagy 3 kg kenőanyagot tárolnak, és a nyomótányéros rendszernek köszönhetően kizárja a porral, vízzel, kondenzvízzel történő szennyeződéseket, valamint megelőzik a zsír buborékosodását, és könynen ellenőrizhető a kenőanyagfogyás.

Nyomólapos zsírkövető tányér rendszer

 A standard szvattyúk mindegyike a nyomóélapos követőtányérral van szerelve. Ez egyrész megelőzi a zsír oxidációját, a légbuborékok képződését a tartályban, és a tartály oldalát is tisztán tartja, hogy könnyen ellenőrizhető legyen a szírszint. A követőtányértól a OnePlus kiválóan alkalmas a bio-kenőanyagok tárolására, szállítására is.
A OnePlus főbb jellemzői és előnyei


- NLGI 2 és bio zsírok szállítására is alkalmas
- 12V vagy 24V tápfeszültségről működik
- Progresszív adaogló blokkokkal osztja le a pontos zsíradagokat a kenési pontok felé
- Teljesen zárt rendszer, érzéketlen a szennyeződésekre, homokra vagy porra
- Pontos mennyiségi adagolás, állítható zsírmennyiség és kenési ciklusok
- Nyomólapos követő tányér
- Egyszerű felszerelés és üzemeltetés