Földmunkagépek

A földmunka- és bányagépek használata során elsődleges a hatékonyság. Eltekintve a szoros munkatempótól, a lehető legalacsonyabb üzemanyagfogyasztástól, az üzemeltetési költségek folyamatos csökkentése a legfontosabb feladat a hatékonyság elérésére, a maximális profit biztosítására. Ez egy nehéz feladat, de mi ebben működünk közre Önnel a megvalósításért.

A Groeneveld több mint 40 éve fejleszti a gépkarbantartáshoz alkalmazásait. Más dolgok mellett, ezek a rendszerek önállóan ellenőrzik a motorolajszintet, elvégzik az utántöltést, vagy elvégzik automatikusan az életbevágó zsírzást a gépek kenési pontjain, kiemelkedő figyelmet fordítva a környezetvédelemre is. A maximális eredmény a minimális ráfordítás mellett.


Automata zsírzók munkagépekre

Groeneveld TWIN

Optimális, professzionális gyári megoldás (Volvo, Caterpillar, Komatsu) nehéz földmunkagépek automata zsírzására, NLGI-2 kenőzsírral. Extra garancia időtartam*, robosztus időtálló kivitel. Ajánlott felszereltetni, ha munkagépét egész élettatamú használatra tervezi.

 Groeneveld EcoPlus

Kisméretű munkagépek, NLGI-2 progresszív kenőrendszere. Optimális beruházás mini-gépek (bobcat, minikotrók, utcaseprők, hókotrók, dózerek) életatamának meghosszabbítására, az automata kenésének biztosítására.

 

Groeneveld TriPlus

Egyedüli, progresszív NLGI-2 kenérendszer megoldás összetett munkagépek és járművek automata kenésére. Kiválóan alkalmas kombi rakodók (kotró-rakodó, pl. 4CX), betonmixerek, betonpumpák, szemeteskocsik, stb. eltérő üzemű kenési egységeinek ellátására (jármű + felsőgép vagy felépítmény).


Groeneveld BreakAlube

Alkalmas a törőkalapácsok élettartamának maximalizálására, a törésveszély minimalizálására.
OilMaster

Az Oilmaster helyettesíti a manuális olajellenőrzést és olaj-utántöltést az olajcserék közötti időszakban. Ez a fejlett termék lehetőséget biztosít egy probléma-mentes olajmenedzselésre, lecsökkentve a karbantartási költségeket és olajfogyasztást, alcsonyabb állásidőt és folytonosan magas

olajminpséget adva, a legkisebb környezeti terhelés mellett.Karbantartás és biztonság

A Groeneveld a legjobbat nyújtja az anyagok egyszerű karbantartásához. Például, a mi automata zsírzórendszereink véget vetnek a kis hatékonyságú kézi zsírzásnak. A kenés mindig egy aggodalomra okot adó esemény a karbantartásnál, hiszen minden gépnek saját kenési igénye van, függően amunkakörülményektől vagy a konstrukciótól, számos kenési pont amúgy is nehezen elérhető. A Groenevel zsírzórendszerek munka közben végzik el a kenést, amikor arra szükség van. Egyetlen zsírzópont sem marad ki a karbantartásból, így a munkagépet megóvjuk a szükségtelen leállástól, és a gép a legjobb állapotban marad. Nincs emberi rizikó.


Greensigh - Aktív Biztonság

A Greensight, a Greoneveld biztonsági megoldása fontos szerepet játszik a korszerű munkavégzésben. A gépkezelő nem láthatja a munkagép közeli munkaterületet, a gépra épített számos tükör, monitor és visszajelző pedig túlinformálja őt. Ettől függetlenül a kezelő nem kát és nem hall mindent a munka során. A Greensight, a kamerákkal és ultrahangos szenzorokkal csak a szükséges esetekben informálja a kezelőt a vészhelyzetekrőlm megkímélve a tulajdonos és a kezelőt a szükségtelen anyagi károktól és esetleges személyi sérülésekből adódó kellemetlenségektől. A túlzott információtömeg elvonásával, a gépkezelő hatékonyabb és gyorsabb munkára képes.


 

 
Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

A Groeneveld termékeivel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan karban tarthatja a flottáját, ami megóvja önt a felesleges leállásoktól vagy kiesésektől. Ezek mellett segít Ön együttműködik a környezetvédelemben, mert csak a minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használja fel. Ez nem csupán idő, de jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Groeneveld megoldások a jelennek és a jövőnek!