RDS Loadex 100 - Újgenerációs kotrómérleg dőlésszög kompenzációval és ultahangos kanálszenzorral


A megjelenésben Loadmaster α100 rakodómérlegre hajazó Loadex 100 kotrómérleg az RDS válasza az innovatív technológiákban szűkölködő kotrómérlegpiacnak.

A háromféle szenzortechnológiát ötvöző komplex, CAN-modulos rendszer inklinométerekkel és hidraulikanyomás szenzorokkal a legpontosabb mérési eredményeket szolgáltatja, amihez párosul a hidraulikaolaj hőmérsékletkompenzáló szenzor, illetve az extra kanálszenzor, mely ultrahangon keresztül, vezetékek nélkül kommunikál. A felső vázra és a gémtőre helyezett dőlésszögszenzorok folyamatosan mérik egymáshoz képesti elmozdulásukat a mérési folyamat alatt, kompenzálva az egyenetlen talajon történő rakodásból származó mérési hibákat.


További funkciók és extrák

 • 7"-os színes, rezisztív érintőképernyő, nyomógomb rásegítéssel és ikonos, magyar nyelvű menüvel

 • Beállítható rakodási maximum/céltömeg

 • Beálítható hangos riasztás a töltésmaximumhoz

 • Statikus vagy dinamikus mérési mód

 • Alapszett

  nyomásszenzorokkal és inklinométerekkel és opciós kiegészítő szett

  hőmérsékletkompenzáló sz

  enzorral és ultrahangos kan

  álszenzorral

 • Rugalmas tára

 • Állítható mérési magasság a kényelmes rakodáshoz

 • 10 szerelék kezelése, többcsatornás és teljes összesítéssel

 • Kalibáció finomítás

 • Gyorsmenü 5 elmentett munka folytatásához és a könnyű eléréshez

 • Adatbevitel és kiolvasás USB-n vagy SD kártyán keresztül XML fájlformátumban

 • 3G és Wi-Fi csatlakozás lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a központi irodával - opció

 • Fedélzeti nyomtató csatlakozás - opció

 • RDS iSOSYNC adatbáziskezelő PC szoftver - opció2 év gyártói garancia, professzionális szerviz és karbantartás hálózat.

 Outset Vision Evolution - Kezdet a korszerű méréstechnológiában

A Vision Evolution az Outset forradalmian új technológiát, pontosságot és szolgáltatás csomagot tartalmazó fedélzeti mérlege. A Visoin Evolution nem csupán egy teljesen dinamikus rakodógépmérleg, hiszen alkalmazható minden mobil, hidraulikus mérési elven működő mérlegként: kotrógépekre, targoncára, teleszkópos vagy homlokrakodógépre.

 

A dinamikus mérés a leggyorsabban és automatikusan zajlik: a rakodáskor emelés, tolatás és mozgás közben, egy pillanatra sem zavarva a berakodást. A mérésen túl, a Vision Evolution egy fedélzeti számítógép is, hiszen a számos külső kapcsolattal a mérési adatokat a tulajdonos akár on-line nyomon követheti, a hozzáépített tolatókamera a munka biztonságát növeli, a különböző nyomtatók pedig az Ügyfelekkel történő korrekt elszámolás alapja.

    Ideális megoldás bányákban, iparban és mezőgazdaságban

Főbb jellemzői és funkciói

A Vision Evolution homlokrakodón vagy kotrógépen ideális megoldás a rakodások pontos ellenőrzéséhez és elszámolásához. A lámparendszer és az akusztikus jelzéssel segített berakodás, a pormentes kivitel teszi a Vision Evolution-t a gépkezelők kedvencévé. A jelentős memóriaterület, a könnyű - ikonos - kezelés mellett kiemelendő a színes, nagyméretű monitor, mely minden fényviszony mellett látható és átlátható.

A Vision Evolution a legkorszerűbb, és egyik legpontosabb fedélzeti mérleg a nagyméretű grafikus kijelzővel az adatok valósidejű leolvasásához, kezelőbarát ikonos menürendszerrel, mely egy Navigációs kerékkel hihetetlenül gyors menükezelést biztosít. Az adatokat memóriakártyára menthetjük azonnal, naponta, így az adatok átadása EXCEL formátumban azonnali. A memória-blokkok feltöltése (Vevők, Anyagok, Teherautók, stb.) is a leggyorsabb: a számítógépen létrehozott excel adatokat a memóriakártyáról töltheti fel: nem szükséges a mérlegen egyesével bevinni az adatokat, minimális a tévedés lehetősége.

A csatlakoztatható tolatókamera tovább növeli a munkaterületen történő mozgás biztonságát, ezzel gyorsaságát, költségesebb és extra helyet elfoglaló külön kijelzők nélkül.

Az új Vision Evolution nem csupán új szolgáltatásaival és külsejével jár messze a versenytársak előtt, de a korszerű tömeggyártás és elektronizálás eredményeként messze árban is előz!

A működési elve a nagy pontosságú, digitális hidraulikus mérőcellákon, és a lényeges, beépített kezelői funkciókon alapul, melyeket a legújabb elektronikai technológia támogat.

- Grafikus SZÍNES kijelző, melyen megjelenik a kanálsúly, a berakott kanalak száma, és a teherautóra felrakott összes tömeg

- Automatikus tárazási funkció

-  Rakodás-felfüggesztés funkció – egyéb munkafolyamatok támogatása

- Céltömeg/maximális rakomány funkció: adott teherautóhoz, vagy Vevőhöz, Projekthez hozzárendelhető a maximálisan kiadható anyagmennyiség, annak elérésekor a mérleg azonnal jelez a gépkezelőnek. (nincs többletkiadás például limittel rendelkező Ügyfeleknek)

- Termék memória

-  Ügyfél memória

-  Négy különböző adapterhez kalibrálható

-  Opcióban nyomtató csatlakoztatható – nyomtatási listák:

     a.      Egyszeri rakodás – mérlegjegy

     b.      Összes rakodás nyomtatása – tételenként is

     c.      Periodikus riport: napi/heti/havi beállítással és anyagtípus szerinti legyűjtéssel

     d.      Tonna – köbméter konverzió

- Memória kártya: Az összes memória-adat (Vevők, Kezelő, Teherautó, Projekt, Anyag) és a berakodások kezelése és szerkesztése PC-n, Excel-ben