A szállítmányozás világában minden a hatékonyság körül forog. Nem csupán a szoros időbeosztás, de a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a karbantartási és üzemi költségek csökkentése állnak a fókuszban, illetve biztosítják a valós profitot a szállításban. Ez a gondolat sarkallta a Groeneveld-et arra, hogy a kamionok, teherautók, szemétszállítók, billencsek, stb. részére igazán megtérülő megoldásokat fejlesszen.

Ezek a rendszerek automatikusan kontrollálják a motorolaj szintet, ellátják kenőanyaggal a szükséges zsírzási pontokat, így a tulajdonos biztonságban érezhei magát a flotta járműveinek műszaki karbantartását tekintve, s mindez a legkörnyezetbarátabb módon történik. Ez a maximális eredmény a minimális erőfeszítéssel.A teherautók, szállítójárművek és kommunális munkagépeken alkalmazott Groeneveld automata zsírzórendszerek


O-Grease SingleLine (pl. MAN, Mercedes, Iveco gyári rendszerek)

Lágyzsíros, fogaskerék szivattyúval működő injektoros automata zsírzók. Maximálisan kielégítik a tehergépkocsi zsízrási igényeit, és a legjobb értéket biztosítják a járműveknek. Mintegy 30 éve változatlanul helytálló rendszer, gyorsan és gazdaságoan kiépíthető.CompAlube

Kompakt többvezetékes rendszer. A korszerű járművek kis számú kenési pontjára kivál ár-értékarányban telepíthető és kényelmes automatazsírzó.  A cartridge-concept, a cserélhető zsírtartály (speciális patron) egyszerűsíti a "feltöltést" és kizárja a kezelői gondatlanságot (pl. rossz kenőanyag betöltése). Tiszta és gyors zsírpatron csere. 

 


OnePlus és EcoPLus

Kompakt progresszív automata zsírzók kimondottan kisebb méretű gépek automata kenésére (pl. utcaseprők, minikotrók), vagy nyergesvontatók 5.kerekének (vonónyereg) automata kenésére ajánlott. NLGI-2 normál zsíros rendszerek.


TWIN (gyári Caterpillar, Komatsu, Volvo és Muth rendszerek)

A Twin a Groeneveld zászlóshajója, a legkeményebb üzemi körülményekre fejlesztve, NLGI-2 normálzsíros kenőrendszer. Földmunka- és bányagépek, vagy szemétszállító járművek számos, nagy zsírigényű kenési pontjainak automata kenésére.

 


Oilmaster

Az Oilmaster helyettesíti a manuális olajellenőrzést és olaj-utántöltést az olajcserék közötti időszakban. Ez a fejlett termék lehetőséget biztosít egy probléma-mentes olajmenedzselésre, lecsökkentve a karbantartási költségeket és olajfogyasztást, alcsonyabb állásidőt és folytonosan magas olajminpséget adva, a legkisebb környezeti terhelés mellett.


Aktív Biztonság

A Groeneveld Aktív Biztonság koncepciója, a Greensight ma a legfontosabb szerepet tölti be a logisztika biztonságában.

Az utak egyre zsúfoltabbak, a járművek egyre bonyolultabb rendszerekkel vannak felszerelve, így a gépkocssivezető figyelme számos irányba megolszlik, nem állthat, nem hallhat meg mindent. 

A Greensight a háttérben figyelve, csak a szükség esetén informálja a vezetőt a történésekről, esetleges veszélyhelyzetekről. A szenzorok és kamerák kiemelkedő biztonságot adnak a járműnek és a vezetőnek, megelőzve számos balesetet, anyagi kárt vagy személyi sérülést.

A Greensight tehermentesíti a pilóta figyelmét, ezzel jelentős tartalékokat hagyva a más területek felé türténő koncentrációra.

 
Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

A Groeneveld termékeivel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan karban tarthatja a flottáját, ami megóvja önt a felesleges leállásoktól vagy kiesésektől. Ezek mellett segít Ön együttműködik a környezetvédelemben, mert csak a minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használja fel. Ez nem csupán idő, de jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Groeneveld megoldások a jelennek és a jövőnek!