Szállítmányozás és logisztika


A szállítmányozás világában minden a hatékonyság körül forog. Nem csupán a szoros időbeosztás, de a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a karbantartási és üzemi költségek csökkentése állnak a fókuszban, illetve biztosítják a valós profitot a szállításban. Ez a gondolat sarkallt minket arra, hogy a kamionok, teherautók, szemétszállítók, billencsek stb. részére igazán megtérülő megoldásokat kínáljunk.

Ezek a megoldások automatikusan kontrollálják a motorolaj szintet, ellátják kenőanyaggal a szükséges zsírzási pontokat, így a tulajdonos biztonságban érezhei magát a flotta járműveinek műszaki karbantartását tekintve, s mindez a legkörnyezetbarátabb módon történik. Ez mind maximális eredmény minimális erőfeszítéssel.

A fuvarozás területén az üzemanyag- és bérjellegű költségek mellett a legnagyobb tétel a javítási díjak. A jármű vagy eszköz meghibásodása esetén nem csupán a közvetlen, alkatrész és munkadíj tételek, de leginkább a jámrű termelésből való kiesése jelenti a problémát és veszteséget. Sok szállítmányozónál az éves profit alig 25-35 munkanap alatt termelődik meg év végén, amelyekből minden egyes nap kiesés óriási veszteséget jelent a tulajdonosnak és üzemeltetőnek.

A súrlódó, kopó alkatrészek megfelelő kenésével az elhasználódás, törések és nem normális kopások rizikója és vesztesége akár 30-40%-al is csökkenthető, így a megbízható automata zsírzók jelentős mértékben segítik a profitabilitást a vállalkozása számára.

 

OilMaster - Olajszint menedzsment

Az Oilmaster helyettesíti a manuális olajellenőrzést és olaj-utántöltést az olajcserék közötti időszakban. Ez a fejlett termék lehetőséget biztosít egy probléma-mentes olajmenedzselésre, lecsökkentve a karbantartási költségeket és olajfogyasztást, alcsonyabb állásidőt és folytonosan magas olajminpséget adva, a legkisebb környezeti terhelés mellett.

 


>>További információk<<

Aktív biztonsági rendszerek

A Groeneveld Aktív Biztonság koncepciója, a Greensight ma a legfontosabb szerepet tölti be a logisztika biztonságában.

Az utak egyre zsúfoltabbak, a járművek egyre bonyolultabb rendszerekkel vannak felszerelve, így a gépkocsivezető figyelme számos iránba megoszlik, nem láthat, nem hallhat meg mindent. 

A Greensight a háttérben figyelve, csak a szükség esetén informálja a vezetőt a történésekről, esetleges veszélyhelyzetekről. A szenzorok és kamerák kiemelkedő biztonságot adnak a járműnek és a vezetőnek, megelőzve számos balesetet, anyagi kárt vagy személyi sérülést.

A Greensight tehermentesíti a pilóta figyelmét, ezzel jelentős tartalékokat hagyva a más területek felé türténő koncentrációra.


>>További információk<<

 

TPMS - Guminyomás ellenőrző rendszer


A TPMS nyomás- és hőmérséklet-ellenőrző rendszer lehetővé teszi a gumiabroncsok állapotának folyamatos nyomon követését. A vezetőfülkében elhelyezett kijelző nem csak információkat fogad a teherautó gumijairól, hanem adatokhoz jut a csatlakoztatott pótkocsi(k)ról is a Smart Booster-nek nevezett jelerősítőnek köszönhetően. Ez az egység könnyű és automatikus adatszolgáltatást tesz lehetővé az összes pótkocsiról minden egyéb eszközt mellőzve. A TPMS rendszernek hála a gépkocsivezető mindig biztos lehet az optimális abroncsnyomásban, csökkenő üzemanyag-fogyasztást és megfelelő ellenőrzést biztosítva a járműnek.

 

 

>>További információk<<

 

SingleLine - O-grease injektoros, lágy zsíros kenőrendszer

Az egyvezetékes, NLGI-0 zsírral működő SingleLine automata zsírzó elektromos vagy pneumatikus szivattyúval működik.  A Groeneveld a SingleLine rendszer egy speciálsi kivitelben gyártja a teherautók, buszok, targoncák és számos más alkalmazás számára. A rendszer minden kenési pontot egyidejűleg zsíroz a megfelelő pillanatban, korrekt és megfelelő zsírmennyiséggel.

 Az automata kenés előny időben egyre előtérbe kerül, nincsenek etra szerviz-leállások, csökken a kopás, a javítási költségek és jelentősen nő a jármű üzembiztonsága. Továbbá a SingleLine szivattyú alapfelszereltsége a követőlemez is, amely a tartályban lévő zsírt fedi le és védi meg a szennyeződésektől.

 

>>További információk<<

Twin - Kétvezetékes kenőrendszer NLGI-2-es zsírral

A kétvezetékes Twin automata zsírzó egy teljes körűen ellenőrzött renszer, amelyben a dugattyús szivattyúból, a fővezetékre épített adagolóblokkokból és a kenési pontokhoz húzott, másodlagos kenővezetékekből áll. A választókapcsolóval a kezelő kiválaszthatja az adott munkafolyamathoz szükséges zsírzási intenzitást, a zsírzási periódusok beállításával. A zsír az adagoló blokkokhoz a fővezetékeken keresztül áramlik. A pumpa automatikusan leáll, amint a nyomás a blokkoknál eléri a 100 bar-t. Így ennek a rendszernek az egyik előnye, hogy a kenési pontok ugyanekkora nyomással kapják meg a kenőanyagot, még a szivattyútól eső legtávolabbi pontokon is.


>>További információk<<

CompAlube - Kompakt zsírzórendszer "cartridge" koncenpcióval


Még a modern járművek esetében, a kevés számú zsírzási ponton is szükséges extra zsírzás a fő szervizintervallumok között is. Ez az időpazarlás elkerülhető a CompAlube-bal, a Groeneveld kompakt zsízrórendszerével. A CompAlube minden kihívásra választ ad, amely a kompakt zsírzókkal szemben támasztódik; a csökkentett-karbantartású teherautóknál, pótkocsiknál, targoncáknál és számos más alkalmazás esetén is. Ha a zsírzás csak kevés, alig pár ponton szükséges, például a nyergesvontatók 5. kerekének esetében, a CompAlube ideális megoldás. A CompAlube az automata kenést gyorsan megtérülővé teszi.

 

>>További információk<<


 

Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

Termékeinkkel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan karban tarthatja a flottáját, ami megóvja Önt a felesleges leállásoktól vagy kiesésektől. A környezetbarát megoldások csak minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használnak fel. Ez nem csupán időt, hanem jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Megoldások a jelennek és a jövőnek!