Szakértelem, szerviz és szolgáltatás


A Librax 24 Kft. 2012 januárjától, az EuroScale Kft. leányvállalataként működik a központi kenéstechnika és fedélzeti mérlegtechnika piacán.

Eredményeket és elismerést vívott ki Partnerei és Vevői körében, mely köszönhető kiváló szakembereinek, a jól szervezett munkafolyamatoknak és több, mint 10 éves szakmai-mérnöki tapasztalatnak egyaránt.

Mint a Groeneveld gyártó márkaképviselete, tevékenységi körünk kiterjed egész Magyarország és Szlovákia területén belül az automotív- és nehézipari ágazatokra, a földmunka és bányászati területekre, valamint a logisztika-szállítmányozási szektorra.


Első sorban nem kereskedünk, hanem képviselünk:

- Képviseljük a Groeneveld gyártási-fejlesztési értékeit a piacunkon;

- Képviseljük Partnereink ismert, vagy még számukra is ismeretlen, szakmai érdekeit a gyártók felé.Cégirodánk Kecskeméten található, az M5-ös autópálya közelében. A jól feszerelt szakműhely, a nagy választékú alkatrészraktár gyors és hatékony segítséget jelent Partnereinknek az automata zsírzók javításához, vagy anyagbeszerzéshez.


Szakértő kollégáink az országot járva, a helyszínen javítják és felügyelik rendszereinket, ügyelve a megbízható és gazdaságos üzemeltetésre.


Szolgáltatásaink >>