Központi kenőrendszerek és fedélzeti mérlegek a bányászat, földmunka és útépítő szektor számára


Alacsonyabb javítási és karbantartási költségek és a megnövekedett üzemidő csak egy pár felhasználói érv az automata zsírzás mellett, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Ezt a gyors növekedést tapasztaljuk a bányászat, kőfejtés, építőipar és földmunka területén is: egyre több gép kerül például az egyedülálló Groeneveld kétvezetékes TWIN automata zsírzórendszer felügyelete alá, akár utólag telepítve vagy extraként szolgáltatva a legnagyobb gyártóktól, mint a Caterpillar, Volvo, JCB, Bell, Hitachi vagy Komatsu.

Automata zsírzórendszereink véget vetnek a kis hatékonyságú kézi zsírzásnak. A kenés mindig aggodalomra okot adó tényező a karbantartásnál, hiszen minden gépnek saját kenési igénye van, függően a munkakörülményektől vagy a konstrukciótól, számos kenési pont egyébként is nehezen érhető el. Az automata zsírzórendszerek munka közben végzik el a kenést, épp amikor arra szükség van. Egyetlen zsírzópont sem marad ki a karbantartásból, így a munkagépet megóvjuk a szükségtelen leállástól, és a gép a legjobb állapotban marad. Nincs emberi rizikó.


Megnyugtató számunkra, hogy egyre több Partnerünk ismeri fel az automata kenőrendszerek előnyeit és fontosságát.

 

Az első alkalomra történő pontos rakodás nagyban megkönnyíti a munkafolyamatot mind idő mind költség szempontjából. Időt spórol meg, hiszen nincs szükségünk a rakodási terület és a hídmérleg közötti ingázásra, a gépek redukált mechanikai mozgatásától pedig a kopó alkatrészeket, abroncsokat kíméljük, illetve üzemanyagot spórolunk meg.  

Több éves tapasztalattal, Magyarországon elsőként és a legszélesebb választékban kínáljuk ügyfeleinek fedélzeti mérlegeinket. Kizárólag európai gyártású, bevált és megbízható alkatrész-ellátású készülékekkel foglalkozunk, hogy évek múlva se jelentsen gondot a készülék esetleges javítása, minden termékünkre garanciát vállalunk.

Kínálatunkban megtalálják a legegyszerűbb és legmodernebb rakodó-, kotró-, szalag- vagy teherautómérleget.


Hatékonyság mindenek előtt!

A földmunka- és bányagépek használata során elsődleges a hatékonyság. Eltekintve a szoros munkatempótól, a lehető legalacsonyabb üzem anyagfogyasztástól, az üzemeltetési költségek folyamatos csökkentése a legfontosabb feladat a hatékonyság elérésére, a maximális profit biztosítására. Ez egy nehéz feladat, de mi ebben működünk közre Önnel a megvalósításért.

A rendszerek önállóan ellenőrzik a motorolajszintet, elvégzik az utántöltést, illetve automatikusan az életbevágó zsírzást a gépek kenési pontjain, kiemelkedő figyelmet fordítva a környezetvédelemre is. Maximális eredmény a minimális ráfordítás mellett!
Greensigh - Aktív Biztonság

A Greensight a Greoneveld biztonsági megoldása fontos szerepet játszik a korszerű munkavégzésben. A gépkezelő nem láthatja a munkagép közeli munkaterületet, a gépre épített számos tükör, monitor és visszajelző pedig túlinformálja őt. Ettől függetlenül a kezelő nem lát és nem hall mindent a munka során. A Greensight a kamerákkal és ultrahangos szenzorokkal csak a szükséges esetekben informálja a kezelőt a vészhelyzetekről megkímélve a tulajdonost és a kezelőt a szükségtelen anyagi károktól és esetleges személyi sérülésekből adódó kellemetlenségektől. A túlzott információtömeg elvonásával, a gépkezelő hatékonyabb és gyorsabb munkára képes.


>>További információk<<

Twin - Kétvezetékes zsírzórendszer a legkeményebb munkakörülmények között is

A kétvezetékes Twin automata zsírzó egy teljes körűen ellenőrzött renszer, amelyben a dugattyús szivattyúból, a fővezetékre épített adagolóblokkokból és a kenési pontokhoz húzott, másodlagos kenővezetékekből áll. A választókapcsolóval a kezelő kiválaszthatja az adott munkafolyamathoz szükséges zsírzási intenzitást, a zsírzási periódusok beállításával. A zsír az adagoló blokkokhoz a fővezetékeken keresztül áramlik. A pumpa automatikusan leáll, amint a nyomás a blokkoknál eléri a 100 bar-t. Így ennek a rendszernek az egyik előnye, hogy a kenési pontok ugyanekkora nyomással kapják meg a kenőanyagot, még a szivattyútól eső legtávolabbi pontokon is.

>>További információk<<

TriPlus - Egy szivattyú három zsírzási körrel!

A TriPlus-t kimondottan azon járművek és gépek automata zsírzására fejlesztettük, amelyek bonyolult vagy összetett kenési igénnyel rendelkeznek, független géprészekkel, vagy eltérő üzemben működő felépítményekkel (például betonmixer, konténerszállító, kombi kotró-rakodó, stb.). A TriPlus rendszer szivattyúja 1, 2 vagy 3 pumpaelemet tartlamazhat, melyek egyenként egy-egy progresszív zsírzási kört képesek ellátni. Mindegyik kimenet egyenként vezérelhető: a kenési intervallum és a kiadagolt zsírmennyiség kimenetenként álltítható be.

>>További információk<<

BreakAlube - Zsírzórendszer törőkalapácsok részére

A Groeneveld új zsírzórendszerét a BreakAlube-ot törőkalapácsok üzemeltetése során szerzett  tapasztalatok, a fontos biztonsági funkciók és magas-minőségű specifikációk jellemzik. A BreakAlube minden alkatrészei a legkeményebb üzemi körülményeknek is ellenállnak, biztosítva a magas üzemi megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A BreakAlube a Groeneveld TriPlus progresszív kenőszivattyújának újabb változata. A legfontosabb szivattyú-alkatrészek, mint a pumpaelem és a meghajtás viszont teljesen új fejlesztések. A BreakAlube a nyomást legalább 275 bar-ig képes felépíteni, így NLGI 2-es kategóriás zsírral üzemel, akár grafit, réz vagy MOS2 adalékolással is.


>>További információk<<

EcoPlus - Az új sztenderd

Az új NLGI-2 progresszív rendszer, a kompakt szivattyúval kiegészítve egy egyedi 1,7 literes zsírtartállyal rendelkezik, a leggyorsabb utántöltés érdekében. A rendszer további előnye a pontos, viszkozitás-független zsíradagolás széles hőmérséklet-tartományban, egyszerű programozás, LCD kijelző és 3 év garancia. A kiterjesztett garancia így lassan Groeneveld sztenderddé válik.

Az EcoPlus egy gazdaságos megoldást kínál az automata kenésre számos alkalmazás esetében: kisebb rakodók és mini-kotrók, csúszókormányzásos rakodók (bobcat), utcaseprőgépek, kitológémes rakodók vagy daruk és buszok esetében.


>>További információk<<

Karbantartástechnikai megoldásaink

Pneumatikus és manuális feltöltőszivattyúk zsírhoz és olajhoz, széles választékban különböző méretű hordókra (16-220 kg), szettben is (megfelelő méretű követőtányérral, hordófedéllel, zsírzópisztollyal, hordótartó kocsival stb.).
>>Tekintse meg katalógusunkat itt<<

Pontos mérés, felsőfokon


A hiteles, pontos kanálmérlegek korrekt elszámolást, és hatékony munkavégzést biztosítanak a kiadáskor. Megelőzik a felesleges le- és felrakodásokat, gyorsítják a munkavégzést. A korrekt anyagkiadás pedig megóvja a tulajdonosokat a veszteségektől, gondoljon csak bele, ha naponta csupán 1-1 tonna anyag "csurog ki" feleslegesen....


>>Kotró- és rakodómérlegeink<<>>Referenciáinkat itt olvashatják<<
Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

Termékeinkkel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan karban tarthatja a flottáját, ami megóvja Önt a felesleges leállásoktól vagy kiesésektől. A környezetbarát megoldások csak minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használnak fel. Ez nem csupán időt, hanem jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Megoldások a jelennek és a jövőnek!