Mindig tökéletes motorolajszint


 Az egyre bővülő globális árufolyamatokban fokozottan szükség van hatékonyságra, a termelékenységre és a biztonságra. Ezek adják a profitot. Ez egy vég nélküli verseny. A folyamatos versenyképesség biztosítása így a fő feladat. A Groeneveld a vezető automata zsíró rendszerek mellett olyan megoldást fejlesztett a flottaüzemeltetők és vállalkozók számára, amely garantálja a fenti szükségletek kielégítését.

Az Oilmaster automata motorolaj kezelő rendszer egyedi megoldás a napi olajszint-ellenőrzés elhagyására, és folyamatosan optimális olajszintet biztosít. Állandóan. Ez az, amiért a VDL járművekben az már alapfelszereltséggé vált.
A professzionálisan megtervezett és beépített gyári csomag kivitelek folyamatos profitot jelentenek az üzemeltetőknek és tulajdonosoknak.

 

 Az Oilmaster olajmenedzsment rendszer előnyei


-    Automatikus olajszint ellenőrzés és utántöltés szükség esetén
-    Mindig a megfelelő (specifikációjú) olaj kerül utántöltésre – megszűnik az elcserélés rizikója
-    Hosszabb olajcsere szervizintervallumok számíthatóak – jobban kihasználhatóak a korszerű motorolajak
-    Megóvja a motorokat a túl magas vagy túl alacsony olajszint káros hatásaitól
-    Megóvja a drága kipufogórendszereket, szűrők csereperiódusa megnövekszik
-    Lecsökken az olajfogyasztás
-    Elektronikusan naplózásra kerül a valós olajfogyasztás 

A legjobb felfedezés a szeletelt kenyér óta!

A Groeneveld Oilmaster működési elve egyszerű és nagyszerű is egyben. A rendszer folyamatosan ellenőrzi az olajszintet egy beépített szenzorral, majd szükség esetén utántölti a motort a saját tartályából az optimális szintre.
A feltöltéskor az olajat egy szűrőkamrán keresztül szivattyúzza át a szivattyú, 0,5 literes adagokban alkalmanként. Ez a fél liter minden időpontban és körülményben fél litert utántöltést jelent. Minden egyes utántöltési ciklust a rendszer memóriában rögzít. Ez egy nagyon pontos ellenőrzést jelent a motor olajfogyasztására nézve, és kiemelkedő előrejelzést ad a megelőző karbantartásokra is.