HOYER Nederland B.V. a Groeneveld alkalmazásokat választotta

Kiterjedt és alapos tesztelést követően a rotterdami Hoyer Nederland B.V. egy jól megalapozott döntéssel választotta a Groeneveld automata zsírzók alkalmazását. 36 darad új DAF CF és 85 egyéb vontató, valamint 35 Van Hool konténeralvázas teherautót szereltettek fel Groeneveld Oilmaster motorolaj menedzsment rendszerrel és CompAlube zsírzóval. További 35 konténer-alvázat pedig a Greensight biztonsági rendszerrel. A pontos tervezés és kivitelezés miatt a Groeneveld először a DAF helyi kirendeltségével, a Zuid-Holland céggel vette fel a kapcsolatot, akik elvégezték a rendszerek pontos tervezését és illesztését a járművekre, majd elvégeztk a beszerelést.

>>A teljes cikket itt olvashatja<<


Biztonság és hatékonyság a Sentinel Transportation LLC-nél

A DuPont és ConocoPhilips beszállítójává válva a Sentine számára a biztonság és a hatékony vevőkiszolgálás vált elsődlegessé a szállításban. "Mi speciálisan a veszélyesanyag szállítás profijai vagyunk, és nálunk egyetlen baleset is túl sok" - mondja a Sentinel alelnöke, Orville White úr, aki a flotta menedzseléséért felelős. "A Sentinellnek ezért a a legjobb és legbiztonságosabb járművekkel, a legjobban képzett gépkocsivezetőkkel és szerelőkkel kell dolgoznia, kihasználva a legmodernebb biztonsági rendszereket, mint például a kabinba épített elelnprzp rendszerek", húzta alá White úr. Társaságunk beszerezte a Greensight aktív akusztikus biztonsági rendszert, a háttérkamerákat a szintén hollnad Groeneveld cégtől. A Sentinek a hatékonyság növelésére továbbá Groeneveld automata zsírzókkal látja el gépkocsijait, mintegy 430 vontatót és 1,200 pótkocsit...

>>A teljes cikket itt olvashatja<<


A technológia sikerre viszi a Scott Harvey-t

1994 októberében kezdte a termelést a SRH Milk Haulage egyetlen szállítóeszközzel, tankeres kiszerelésben szállította naponta a termelőktől a tejet a Hexham NSV feldolgozóüzemébe. Mára a következetes munka eredményeként az SRH tejszállítás több mint 250 farmről szállít Sidney környékéről. A járműflotta minden egysége Groeneveld automata zsírzóval van felszerelve, hiszen a kiélezett üzemben leállásra, vagy felesleges javításra nincs idő, a költségek így szinte kizárólag az üzemeltetéshez kapcsolódnak csak..

>>A teljes cikket itt olvashatja<<