Az automata zsírzórendszerek utat törnek..   

Alacsonyabb javítási és karbantartási költségek és a megnövekedett üzemidő csak egy pár felhasználói érv az automata zsírzás mellett, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. A holland Groeneveld csoport ezt a gyors növekedést tapasztalja a bányászat, kőfejtés, építőipar és földmunka területén. Egyre több gép kerül az egyedülálló Groeneveld kétvezetékes TWIN automata zsírzórendszer felügyelete alá, akár utólag telepítve vagy extraként szolgáltatva a legnagyobb gyártóktól, mint a Caterpillar, Volvo, JCB, Bell, Hitachi vagy Komatsu.

Megnyugtató számunkra, hogy egyre több vállalat ismeri fel az automata kenőrendszerek előnyeit és fontosságát.

 

 


 "Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk"

Több mint szavak.. Több mint szlogen..


 

Bizonyított minőség a C3 Limited-nél, Új-Zéland 

A Groeneveld automata zsírzói elérték a 40.000 órás problémamentes üzemelést Új-Zéland legnagyobb és legforgalmasabb kikötőjében, a Tauranga kikötőben, ahol a C3 Limited teljes körűen kiszolgálja a hatalmas import és export forgalom minden mozzanatát a tárolástól a szállításig. A hatékonyság és termelékenység megköveteli a C3 éjjel-nappali működését, ezért évek óta a Groeneveld automata kenőrendszereit használja, így elkerülve az időigényes kézi zsírzással járó időveszteséget, egyúttal biztosítva a gépek hosszú távú rendelkezésre állását, nagy mértékű amortizálódását. Minezt bizonyítja, hogy nemrég egy 10 éves Wagner targonca került szervizbe, ahol a leszerelésre került a rajta működő Twin automata szivattyú, a Groeneveld felülvizsgálta és megállapította, hogy a több mint 10 év alatt és 40.000 problémamentes munkaóra után a pumpa még mindig kitűnő állapotban van.


A Groeneveld abszolút tartozéka a Martens en Van Oord, Hollandia csoportnak

A Martens en Van Oord-csoport profilja kiterjed a földmunkák, útépítés és hidraulikus rendszerek, illetve ezekhez kapcsolódó tevékenységek - mint például építési anyagok kereskedelme - lelkes felhasználója a Groeneveld termékeknek.

"Az automata kenőrendszerek abszolút elengedhetetlen tartozákává váltak gépparkunknak és a számos teherautónk és gépünk már OilMaster rendszerrel is el van látva." - nyilatkozta Tobias vn Oord igazgató. Üzembiztosság, a működési költségek redukálása és a fenntarthatóság a legfontosabb érvek közé tartozik a vállalatánál, amely 1986 óta működik.

"A működés közbeni automata kenés szimplán hatékonyabb, mint a kézi kenés álló állapotban" - egy egyértelmű felismerés a Van Oord-tól.

>>Referencia cikk (Bouw Machines, NL)<<A Feyter Forklift Services (Terneuzen, Hollandia) továbbra is a Groeneveldet választja

A Feyter Forklift Services egy több profilú vállalat, mely elsősorban targoncákra, teleszkópos  rakodókra, konténermozgató és raktári gépekre, berendezésekre fókuszál. Leányvállalatai Terneuzenben (Hollandia), Vlissingenben (Hollandia) és Gentben (Belgium) szakembereikkel széles és sokszínű ügyfélkört szolgálnak ki az egész BENELUX és Észak-Franciaország területein. A biztonságos munkakörülmények megteremtése és a megbízhatóság érdeklében a Feyter a Groeneveld GreenSight aktív biztonsági rendszerét és a Twin automata kenőrendszeretét választotta.

>>Referencia cikk (Logistiek, NL)<<


Egy felújított Cat 990 bizonyítja az automata kenés értékét..

Több mint 3,5 év és 12.500 intenzív munkaóra után az OBA Bulk Terminal (Amsterdam, Hollandia) egy Caterpillar 990-es homlokrakodója egy nagyobb karbantartást igényelt. A felújítás, amelyet maga a Caterpillar-forgalmazó Pon Equipment (Almere) végzett el, kimutatta, hogy a csapágyak és perselyek szinte új állapotban voltak, annak ellenére, hogy a gépet extrém körülmények között működtették. Ez egyértelműen a Groeneveld automata kenőrendszerének tudható be, amely még mindig hibátlanul működik NLGI 0 zsírral töltve a kifejezetten a megfelelő munkakörülményekhez, szénrakodáshoz igazodva.

>>Referencia cikk (Agg-Net)<<


Heavy Duty, avagy a legextrémebb körülmények közötti megoldások a C&R Developments számára..   

C&R Developments bányászati vállalkozás, jelenlegi nevével 15 éve, azonban Baker Construction Ltd-ként már 1960 óta működik. Teljes mértékben új-zélandi tulajdonú, nagyjából 60 főt foglalkoztató cég nehézgépek széles palettájával üzemel a legdrasztikusabb munkakörülmények között a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat megoldva.


A TWIN rendszer garantáltan a terepen tart!   

Huta Stalowa Wola S.A. (HSW S.A.) vezető gyártója a lengyel piac harcászati- és munkagépeinek, ezen kívül kereskedik és exportál globálisan - Groeneveld TWIN kétvezetékes rendszerekkel felszerelve!

 


Groeneveld XS egy Volvo minikotrón: a legjobb párosítás!   

A Kuiken N.V., a Volvo és Sennebogen teljes márkaszervize és kereskedője a Benelux-államokban évekkel ezelőtt kezdte el ellátni gépeit a Groeneveld automata kenőrendszereivel, mely alapvető tartozékává vállt a nehézgépeknek is, mint például a Volvo homlokrakodói és a hidraulikus kotrói.


KUHN Földmunkagép Kft.


A KUHN Földmunkagép Kft a KUHN csoport magyarországi tagvállalata, kizárólagos márkaképviselője a Komatsu földmunkagépeknek, FRD hidraulikus kalapácsoknak, Powerscreen vizes és száraz osztályozóknak valamint a Terex – Pegson törőknek.

TWIN kétvezetékes rendszer telepítése.